O. NILSSONS STEN & HANTVERK

Bänkskivor

Köket är det rum i hemmet där familjen befinner sig mest. Det är därför viktigt att de möbler och den inredning som finns där motsvarar de krav och önskemål som kan finnas. Kanske är det till och med bänkskivan som är utsatt för mest slitage, och dagligen får utstå varma kastruller, knivar och bankande barnhänder. Att välja en bänkskiva som är tålig och slitstark är alltså att föredra, och vittnar om framförhållning och eftertänksamhet.

Hos oss på O. Nilssons Sten & Hantverk finner du bänkskivor gjorda av natursten. För oss är detta det absolut vackraste materialet du kan välja. En bänkskiva av vackert utformad sten blir dessutom ett naturligt blickfång oavsett om den placeras i badrummet eller köket.

Ett kök med bänkskivor av sten
Ett kök med bänkskivor av sten
Ett kök med bänkskivor av sten

Natursten är ett mycket smidigt material

Natursten kräver också väldigt lite underhåll. I de flesta fall räcker det med en impregnering av ytan, en eller ett par gånger varje år. Den blir inte heller skadad av varma kastruller, något som till exempel bänkskivor av trä lätt kan bli.

Natursten finns i ett flertal olika material och färger, och passar alltså utmärkt in i ditt hem, oavsett vilken typ av inredning du har. En snyggt polerad bänkskiva förhöjer dessutom ofta standarden på boendemiljön, och brukar vara det första vänner och bekanta lägger märke till. Lägger man sedan till stenens slitstyrka så finns det egentligen ingen anledning att satsa på något annat material.

Kontakta oss hos O. Nilssons Sten & Hantverk så berättar vi mer än gärna om varför natursten bör vara det självklara valet för bänkskivor.